Кои сме ние?

Компания „Заира З З“

Ние сме „Заира З З” ЕООД – производител на чипс и пелети, продаващ на едро и дребно, гарантирани вкус и качество.

Ползващи най-нови технологии в отглеждането и производството на своите продукти, ние се наложихме на пазара с автентични, запомнящи се хрупкави картофени продукти.

С достъпните си цени и класически хрупкав вкус, нашите чипс и пелети са търсени от редица търговци на едро и дребно, различни борси и пазари.

С поглед към бъдещето, ръка за ръка с традицията, погледът ни е насочен напред към нови хоризонти, в които още повече ценители ще опознаят и обикнат автентичния наситен вкус на нашата широка продуктова гама.

Създадени през 1990г. „Заира З З”ЕООД бързо се превръщат в лидери в производството и продажбата на чипс и пелети, както като търговци на дребно, така и на едро. Днес, ние продължаваме своето развитието , като се стремим да предлагаме най-доброто качество на достъпна цена…

Добра реколта – страхотен вкус!

Тайната на добрият продукт е в грижите, които полагаме за нашата реколта.

Отгледани с любов

Заира З З е инвестирала много време и ресурси за да придобие солидно ноу-хау в отглеждането на качествени картофи и последващата преработка. Смятаме че сме специалисти от полето до изпичинето и опаковането на готовият продукт.

За отглеждането на суровините използваме само екологично чисти продукти. Използвайки най-съвременни технологии, произвеждаме чипс и пелети за продажба на едро и дребно, както за страната, така и за външни пазари.

„Ако искате да опитате от нашите продукти не се колебайте да се свържете с нас. Екипъл ни ще Ви изпрати мостри от всичките ни продукти.“